Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ Α. Αλαβάνος: «Όλη η Ελλάδα να γίνει Κερατέα»



Αντιπροσωπεία του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής με τον Αλέκο Αλαβάνο, Τάσο Σταυρόπουλο, Χρήστο Καραμάνο, μέλη του Συντονιστικού επισκέφθηκαν σήμερα το απόγευμα το Resistance Festival στην Κερατέα. Ο Α. Αλαβάνος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η Κερατέα δεν είναι το χωριό του Οβελίξ και του Αστερίξ. Ναι, αγαπούν τον τόπο τους, τις λίγες ομορφιές που έχουν επιβιώσει την αττική γη, τον υπερασπίζονται με θάρρος από την επιδρομή της ρωμαϊκής λεγεώνας των εργολάβων, των υπουργών – μισθοφόρων τους και των δυνάμεων σκληρής καταστολής . Ταυτόχρονα όμως δίνουν μια οικολογική μάχη πανελλαδικής διάστασης για τη διαχείριση των απορριμμάτων με βάση την ανακύκλωση και όχι τη διασπάθιση του χρήματος των φορολογουμένων σε άχρηστες και πανάκριβες επενδύσεις.  Και παράλληλα έχουν γίνει ένα εργαστήρι για τη σφυρηλάτηση της πιο πλατειάς λαϊκής ενότητας, που ενώνει όλες κι όλους, ανεξάρτητα ηλικίας και πολιτικής προέλευσης σε ένα μεγάλο στόχο.

Συμπαραστεκόμαστε σε ένα αγώνα που θα έχει αίσιο τέλος. Κι ευχόμαστε, στις σημερινές δραματικές συνθήκες για τη χώρα μας, όλη η Ελλάδα να γίνει Κερατέα, να κατακτήσει μια ανίκητη λαϊκή ενότητα απέναντι στην τρόικα και τους υπηρέτες της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου